sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Umineko ep4 Patch OUT, brb READING

Se on täällä, täyskäännös Uminekon ep4:ään.

Löytyy täältä.

BRB READING

15 kommenttia:

t kirjoitti...

Joopa joo. Lukaisin juuri siihen asti kun alettiin käsittelemään niitä kirjeitä, ja en kyllä enää elättele mitään toivoja siitä että tästä saataisiin mitenkään uskollista anime-adaptaatiota aikaan :)

Metdragoid kirjoitti...

Mjuu ei tästä kovinkaan hyvin kyllä tulla saamaan uskollista kääännöstä. Minulle riittää kunhan edes joitain parhaimpia kohtia näkee animoituna. Itse vielä on hieman kesken, teapartyn alussa kun olen.

t kirjoitti...

Aika nopeasti olet lukenut. Itselläni luultavasti menee vielä ainakin huominen, koska aloitin ihan alusta. Ei kyllä viitsisi Alternativeäkään hirveän pitkäksi aikaa jättää kesken, joten toivon mukaan ei mene hirveästi sitä pidempään.

Metdragoid kirjoitti...

mjuu... itse jatkoin siitä mihin edellinen jäi... ja lähes kokopäivän olen tätä lukenut niin..... Muuten pitkälläkin alternativessa?

t kirjoitti...

En ole vielä päässyt Alternativessa kovinkaan pitkälle, vasta nelosepisodin loppupuolelle, jolloin selviää että se tukikohta on ollut hive. Tuntuu että ei vielä ole kunnolla päässyt alkuun jo ihan siksikin Alternativen OSTien kappaleita ei ole soinut vielä kuin ihan pari, joten varmaan loppupään episodit sitten ovat aika paljon pidempiä kuin nämä aiemmat.

Metdragoid kirjoitti...

Hemmetti kun on aikaa kun alternativen luin, oliko 4 episode sen jälkeen kun se saarikoe tehtiin "uusiksi" vai oliko se jo se kappale missä ne porukatat osillistuivat ensimmäiseen sotilastehtävään? mutta joo muistaakseni ne myöhemmät kappaleet ovat pidempiä.

t kirjoitti...

Juu, episodi 4 on juuri siitä saarikokeesta seuraava episodi. Olen siis kaikesta päätellen juuri siinä päivässä jolloin se satelliitti on tulossa tukikohtaan, eli Unlimitedin episodi 7:ää vastaavassa tapahtumassa.

Metdragoid kirjoitti...

Juuh, muistaakseni se sitten pikkuhiljaa alkaa erkanemaan niistä unlimitedin tapahtumista sen jälkeen. Oliko se lähestyvä BETA lauma hommeli tullut jo siinä vaiheessa? (kun ei oikein muista enää)

t kirjoitti...

En nyt tiedä tarkkaan mitä tarkoitat, mutta jos siis tarkoitat sitä samaa kuin mikä oli Unlimitedissä (eli että BETAt lähestyvät kolmessa ryhmittymässä kohti Yokohaman tukikohtaa, mutta ne saadaan tuhottua ennen päämäärää), niin se on toki tullut. Sehän on aiempi niistä kahdesta Unlimitedin lyhyestä episodista (toinen on juuri tämä 7)

Metdragoid kirjoitti...

mjuu sitä tarkoitinki. on hieman nuo alternativen tapahtuma järjestykset hakosessa kun on niin pali aikaa kun sen on lukenut. Mutta sitten kun Takeru ja porukat lähtee ensimmäiselle sotilakomennukselle (varsin pian), niin sen jälkeen sitten ei olekkaan mitään samaa muistaakseni unlimitedin kanssa. Siinähän jo Takeru on tehnyt niitä "hyppyjään" vai alkoiko hän niitä tuossa vasta nyt tekemään?

t kirjoitti...

Ei soita kelloja, mutta porukat ovat tosiaan ihan juuri valmistumassa sen takia kun Takeru omisti siinä simulaattorikoulutuksessa. Eli sen jälkeen varmaan tulee se ensimmäinen komennus, vähän niin kuin Unlimitedissä. Toivoa sopiikin että siitä kohtaa alkaa erkaantumaan, se Unlimitedin komennusjakso oli mielestäni koko pelin heikoin episodi...

Metdragoid kirjoitti...

Juu, tämän kertainen komennus on varsin erilainen (minor spoiler: Tapaavat komennuksen aikana myös *GASP* Suomalaisen ihan suomalaisella nimellä, eli aika harvinainen tapaus). Ja voisiki sanoa, että siitä alternative kunnolla alkaakin omasta mielestäni.

Metdragoid kirjoitti...

blargh... ep4 tea party luettu, jos jättäis sitten ??? huomiseksi ja menisi nukkumaan...

t kirjoitti...

Joo, lukaisin itsekin juuri ???:n loppuun. Eipä tämä episodi ollutkaan läheskään niin pitkä kuin olin luullut.

Metdragoid kirjoitti...

Juu, oli lyhyempi kanssa mitä luulin, mutta loistavaa tavaraa kyllä oli.