sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

VN Previkka: Evolimit

I’m on fiiiirreeeeeeee with these updates,….. tai sitten vaan tulossa mielenkiintoisia VNiä joista vaan sattunut testailemaan demoja ja kirjoittamaan previkoita, koska se on helpompaa kuin itse arvostelujen kirjoittaminen.

Evolimit

Genre: Toiminta, Komedia, (Mysteeri), That was one helluva big trial (1GB+ ja 12+ tuntia lukua [toisaalta olen todella hidas lukemaan])
Tekijä: Propeller
Ikäraja: 18+/AO
Julkaisupäivä (ellei muutu): 30.04.2010
Kieli: JapaniEvolimit on Propellerin uusin teos, tuon yhtiön joka tunnetaan yleisesti laadukkaista toiminta ja komedia hybrideistään, joissa on mielenkiintoisia hahmoja ja ihan hyvät juonetkin (täytyy vielä joku päivä kyllä lukea Ayakashibito ja Bullet Butlers loppuun kyllä…). Ja Evolimit jatkaa tätä sarjaa vielä varsin suurilla tuotanto arvoillaankin.Evolimitin juoni alkaa siitä kun Shiranui Yushikazu herätetään yli 100 vuotta pitkästä kylmäunesta muistinsa menettäneenä, hänen mukanaan oli myös löydetty toinen henkilö, tyttö nimeltä Ichijou Shizuka, jolla tietenkin oli samat ongelmat. Tämän ongelman kanssa kuitenkaan ei kauaa pelehditä, vaan molemmat saavat muistinsa takaisin varsin nopeasti, lukuun ottamatta sitä tilannetta miksi heidät oikeastaan oli laitettu kylmäuneen. Mutta ennen kuin he voivat alkaa tutkimaan tilannetta tarkemmin, tulee heidän kuitenkin sopeutua 100 vuoden aikana tapahtuneisiin muutoksiin, kuten siihen, että jokaiseen ihmiseen tätä nykyään on asennettu ”patchi”, pieni kristalli joka nostaa ihmisten fyysisiä kykyjä huomattavasti ja antavat näille jonkinlaisen super/erikoisvoiman. Tämän lisäksi näitä ”patchejä” käytetään nykyään lähes kaikkeen ja kaikki elektroniset laitteet ovat kadonneet (toinen isompi syy kuitenkin on että laitteet menevät sekaisin ja kaupunkeihin hyökkää ympäri planeettaa ”barubaroi” robotteja). Juoneen vielä liittyy kaikkea muuta pientä, mutta ei siitä nyt enempää, muuta kuin ehkä että Evolimit tapahtuu tuolla taivaan punaisella planeetalla eli Marssissa.Juonen, joka vaikuttaa ihan tarpeeksi mielenkiintoiselta, lisäksi Evolimitin hahmot ovat myös varsin hyviä, ainakaan kaksi teoksen pääsankaritarta eivät suoraan tipu yleisempiin stereotypioihin ja eipä muissakaan hahmoissa ollut valittamista. Huumorikin saa hyvin lukijan nauramaan ja toiminta on varsin menevää (no demossa kyllä oli vain kaksi toiminta kohtausta ja kumpikaan niistä ei ollut kovinkaan pitkä mutta kumminkin demonstroi tarpeeksi hyvin, ainakin jälkimmäinen). Graafiselta puolelta teos näyttää erittäin kauniilta ja käyttää varsin riittoisasti erikoisefektejä lisäämään tuntua moniin kohtauksiin. Plussaa myös täydestä ha tehdystä ääninäyttelystä (päähenkilökin on ääninäytelty). Taustamusiikitkin luovat loistavasti tunnelmaa, erityisesti toiminta kohtauksissa käytetyt. Millään osa-alueella ei ainakaan demon perusteella ollut erityisemmin valittamista vaan kaikki oli laadulla tehty.


asdfadsfsadfasdfasdfasddsfsaf oli sitten niiiin pakko katkaista demo juuri kun turpasauna on alkamassa

En itse pahemmin alkujaan välittänyt Evolimitistä, mutta nyt demon pelattuani en voi muuta kuin innolla odottaa koko teosta. Haaahhhh…. kiireinen Huhtikuun lopputulossa kun molemmat Ikusa Megami Verita ja Evolimit tulevat silloin.


Tuomio: ++++ Tahtoo erittäin pahasti

OP niille ketä kiinnostaa:

1 kommentti:

sanna kirjoitti...

Hei! Onko blogisi lopetellut vai aijotko kirjoitella vielä! :3 Lukisin mielelläni lisää sinulta!