tiistai 23. kesäkuuta 2009

Devils Devel Concept käännöstulossa + random updates on other

Helvettin jäätynyt tai jotain sinne päin varmaankin, kun kerran dark translations alkoi kääntää juonipohjaista VNää, sen sijaan, että kääntäisi niitä porn with plot pelejä mitä se tähän mennessä on. Niille ketkä ei tiedä, niin dark translations on ryhmä ketä kääntää teemoiltaan "pimeämmän" puolen VNiä (juonellisesti taikka H-materiaali pohjaisesti) ja joilla on eräänlainen lahjoitus pohjainen periaate siinä mitä ne kääntävät seuraavaksi. Ja seuraava joka tullaan kääntämään on Devils Devel Concept, jota vai jossain määrin rinnastaa Tsukihimeen tyyliltään. Täältä myös löytyy siitä arvostelukin (ei minun kirjoittamani).

Lisäksi tässä voisi nyt heittää pienen updaten muista meneillään olevista käännösprojekteista.

Devils Devel Concept: Juuri alkanut, sivu täällä. (VAROITUS: SIVU ON K18/NSFW)

CrossChannel: "2 viikon" käännös juuri tullut. Täällä

G-Senjou no Maou: 2 kappaleen käännös pian valmis (jos vain oikein olen ymmärtänyt keskusteluista). Täällä

Sengoku Rance: 50% käännöspatchi ollut aikoja jo valmis ja on pelattavassa kunnossa, silloin tällöin joissain erikoisemmissa eventeissä, jotka eivät liity syvästi pääjuonen tulee kuukieltä vastaan. (PS. Varsin addiktiivista tavaraa ja Rance on da Man, tai sitten maailman suurin kusipää, miten sen nyt ottaa, kun tämä asia jakaa aika vahvasti mielipiteitä). Täällä

5 kommenttia:

t kirjoitti...

Sainpa tässä juuri eilen Muv-Luv Alternativen loppuun. Olihan se kokonaisuudessa kova kamaa, ja itse tykkäsin erityisesti siitä 10. episodin alusta (jossa lähdetään siihen viimeiseen tehtävään).

Pitää kuitenkin sanoa että vaikka pelin pituus ei sinänsä haitannut, niin mielestäni joskus keskivaiheilla oli sellaista vähän turhaa "venyttämistä". Esimerkiksi eri ulottuuvuksien välisistä kausaliteettisuhteista selitettiin nähdäkseni jotkut asiat useita kertoja lähes samalla tavalla (tai sitten en vain itse ymmärtänyt nyanssieroja niiden välillä), ja tehtäväbriiffaukset olivat toisinaan lähes läkähdyttävän yksityiskohtaisia. Ja sitten tietysti se, ettei päähahmolla ollut ääninäyttelyä; tällaisessa pelissä se todellakin olisi lisännyt peliin huomattavasti (eikä agella nähdäkseni ollut tämän pelin suhteen minkäänlaisia budjettivaikeuksia).

Mutta ei toki sillä etten olisi pelistä tykännyt. Pitänee aloitella Sharin no Kunia kunhan olen sulatellut tätä tarpeeksi.

Metdragoid kirjoitti...

mjoo, en nyt muista oliko siinä nyt niin paljon pitkittelyä, mutta omasta mielestäni paras tapahtuma sarja oli se yokloholman tukikohta taistelu ja kaikki sitten sen jälkeen loppuun asti paitsi se loppu itse, jostain syystä tuntuu se vaan että LOL unohin lähes kaiken tyhmältä (täytyisi pelata se final extra kun se kuulemma jatkaa siitä, mutta ei jostain syystä ole ollut motivaatiota siihen). Mutta joo jos Takeru olisi ollut ääninäytelty nii se olisi ollut kyllä mahtava asia, ja budjetti kyll tuossa oli aikamoisen iso. Mietityttää, että millainenkohan ne seuraavat âgen teokset on, siis Shapeshifter ja Elfen Blaze, nimet vaan tiedän ja muuta sitten niiistä en tiedäkkään, muuta kuin että EBn scripti on kuulemma yks pisimmistä ikinä.

Mutta joo onnea Sharin no Kunin kanssa myös, erittäin voimakas ja tunnepitoinen tarina, erinomaisella päähenkilöllä.

t kirjoitti...

Sikäli kun olen ymmärtänyt niin ainakin tuo Shapeshifter julkaistaan jonkun agen alabrändin (olisikohan ollut phiage) alla, eivätkä ne muut kuin sen "pääbrändin" pelit ole ainakaan itseäni koskaan sen perusteella mitä olen katsellut. Tuosta Elfen Blazesta sen sijaan en ole kuullutkaan.

t kirjoitti...

Googletin juuri ja löysin "エルフェンブレイズ精剣血風録シナリオ量17.8MB"

Mitäpä tuohon voi sanoa.. Hyvän ikuisuusprojektin siitä varmaan ainakin saa, tosin itse tuskin jaksan tuollaiseen koska ellei premissi näytä todella mielenkiintoiselta

Metdragoid kirjoitti...

juu u, no ainakin pituutta löytyy, jos ei muuta