keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

VN/Peli Previkka: Ikusa Megami Verita

Ikusa Megami Verita

A.K.A: Battle Goddess episode-4
Genre: Fantasia, Seikkailu, I’m Still man goddamit
Tekijä: Eushully
Ikäraja: AO/18+
Julkaisupäivä (ellei muutu): 23.04.2010
Kieli: JapaniTämä previkka on tehty ilmaisiksi Eushullyn sivuilla jaettavan demon perusteella.
Ajallisesti IM Verita tapahtuu joskus Zeron jälkeen mutta ennen alkuperäistä kahta teosta. On myös huomattavaa että Verita tapahtuu lähes heti Eushullyn toisen sarjan Genrin no Kishougonin 2 pelin jälkeen (ja Genrin sarja tapahtuu lähes IM Zeron jälkeen läheisellä alueella), itse asiassa Verita kertookin tarinan siitä miten Serika ja Genrin sarjan päähenkilö Loui ottavat yhteen tai jotain sinne päin, koska demo ei vielä mennyt niin pitkälle että he tapaavat, mutta kaikesta muusta liikkeessä olevan materiaalin perusteella heidän välinsä tuskin tulevat olemaan mitkään maailman parhaimmat. Ja yksipelin vieteistä tuleekin olemaan kun se seuraa molempia hahmoja ja miten he kohtaavat tulevat ongelmat. Alustavasti Veritan juoni lähtee liikkeelle siitä kun Serika ottaa huostaansa Genrin 2sta tutun Ekuria Famiresun (joka oli Genrinin pääpahis tai jotain ja aiheutti varsinaista päänvaivaa Louille) ja matkaa tämän kanssa pitkin maita ja mantuja. Kun taas Loui taistelee omien kuninkaan velvollisuuksien kanssa, sekä vetää tahtomattaan itsensä mukaan erään muinaisen demoni joukon uudelleen nousun rattaisiin. Tähän vielä lisätään fakta että demoni joukko aikoinaan taisteli Famiresun perhettä vastaa, jotka antoivat heille oikein kunnolla turpaan ja ovat täten Famiresun jälkeläisten perässä. Kuten arvata saattaa tästä tulee luultavammin syntymään soppa, joka paisuu eeppisiin skaaloihin.


Veritan artti jatkaa Eushullylta tuttua korkeaa tasoa

Pienen juoni maistiaisien lisäksi demo esitteli hyvin pelimoottorissa tapahtuneita uudistuksia ja mitä siltä voisi odottaa. Juonen lisäksi tarjolla tulee olemaan enemmän sivutehtäviä, minipelejä, sekä vaikeampia pulmia ratkottavaksi. Tämän lisäksi pelimekaniikkaankin oli tullut uudistuksia, titteleillä ja hieman erilaisella taidon kehitys systeemillä. Musiikkiensa puolesta se myös jatkaa laadukasta Zeron osoittamaa rataa, vaikka ääninäyttelyä demossa ollut. Kaikin puolin Veritan demon perusteella se on Zeroon nähden kehittynyt, joka alueella.


Pelitilakin on kokenut uudistuksia

Mielenkiintoiseksi punottu juoni, sekä nähtävästi parhaat peliominaisuudet mitä Eushullyn peleissä on nähty tähän mennessä, takaavat että Ikusa Megami Veritasta on tulossa Eushullyn tähän astisista teoksista parhain. Itselläni ainakin odotus taso on sitä samaa luokkaa mitä se oli kun odotin Baldr Sky Dive2sta, eli antakaa heti tänne tällä sekunnilla tahtoo. Pystyn nyt jo ennustamaan, että Veritasta tulee varmasti yksi tämän vuoden merkittävimmistä teoksista.

Tuomio: ++++++, TAHTOO NYT HETI


IM Veritan OP:

Ei kommentteja: