keskiviikko 11. huhtikuuta 2007

This is just too much...

Juu, tämän kevään anime kausi on täynnä hyviä sarjoja, siis aivan liikaa, tällä hetkellä tulee seurattua jotain 10 eri sarjaa jotka ovat alkaneet nyt keväällä. Ja pidemmittä puheitta lisää previkoita kyseisistä sarjoista:

Darker Than Black:
Jo nimen perusteella voi sanoa että sarja on mielenkiintoine ja ensimmäisen jakson peruusteella asia onkin niin. Ensivaikutelman perusteella sarja tulee olemaan hieman "pimeä" ja salaperäinen. Sarjan juoni menee varmaankin jotenkin näin: Tokion lähelle ilmestyy jokin outo ilmiö ja kaupungin ja ilmion välille rakennetaan muuri peittämään totuus tästä ilmiöstä, tätä muuriä kutsutaan nimellä Hell's Gate. Samalla alkaa myös ilmestyä ihmisiä joilla on outoja voimio, heitä kutsutään nimellä Contractors. Nämä ihmiset ovat tehneet jonkin oudon sopimuksen jonkin kanssa saadakseen erilaisia voimia, mutta joutuvat täyttämään silloin tällöin outoja ehtoja, kuten vaikkapa vääntämällä sormiaan pois sijoiltaan. Tuomio: Lähes pakkokatsoa, mutta ei välttämättä sovi niille jotka etsivät jotain "valoisaa" sarjaa. Mielenkiintoiselta vaikutta juoni, pimeä ilmapiiri, salaisuuksia ja toimintaa. Itse seuraan sarjaa odattaen joka jaksoa. Kuvakaappaukset tulee myöhemmin:






AniDB linkki: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4906

Tengen Toppa Gurren-Lagann:
Okei mikä sarja, just GAR (GAR = Manly Baddass, jotain sinne päin, vaikeaa kuvailla tarkasti, liitän tähen linkin myöhemmin jos löydän sen). Alunperin en ajatellut katsoa kyseistä sarjaa, mutta kun /a/*(katso alhaalta) nosti siitä kauhean hässäkän niin ajattelin katsastaa sarjan. Ei voi sanoa muuta kuin että sarjassa on kova "meininki" (en osaa kuvailla sitä tarkempaa). Mistä sarjassa on on kyse? Sarja tuntuu sijoittuvan aikaan jolloin maan pintä on tuhottu ja ihmiset asuvat suurissa koloissa. Sitten tapahtuu jotain joka jotenkin liittyy isoihin mekaanisiin naamoihin, törttöihin henkilöihin ja poriin. Enenpää selostusta sarja ei kaipaakkaan mene ja katso se nyt pelkästään sarjan idean takia. Tuomio: Ei välttämättä kaikille, mutta pakkokatsoa niille jotka pitävät "meiningistä" ja jos käsite GAR on tuttu niin mitä oikein odotat katso sarja heti. Pakkoseurata sarjaa jo pelkästään sen takia että Kamina sanoo sellaisia lauseita kuin: "Don't believe in yourself. believe in me who believes in you". Kuva kaappauksia:







AniDB Link: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4575

Nagasarete Airantou:
Hmmmm... mitenköhän tänkin alottais, no katos perhan se tulikin jo aloitettua. Taas yksi komedia, haaremi, fanipalvelu sarja, joka eroaa muista miten? Varmaan siten että se on hyvin tehty siis saa nauramaan ja antaa muuten vain hyvän mielen kun sitä katsoo. Ja juoni menee jotenkin että poika joutuu saarelle jonka kaikki ihmiset ovat yllätys yllätys naisia/tyttöjä ja saarelta ei ole pois pääsyä. And the catch is? Varmaankin se että koska saarella ei ole enää miehiä niin suurin osa saaren asukkaista tahtovat hänet miehekseen... keinoja kaihtamatta ja se että saaren eläimistö ja lähes kaikki muukin on hieman outo ei ainakaan auta asiaa. Joten kommelluksilta ei selvitä kun hän alkaa elämään saarella. Tuomio: Jos hyvä komedia tai haaremi sarja kiinnostaa niin sarja kannattaa katsastaa, mutta jos tämän tyyliset sarjat eivät kiinnosta niin sitten ei. Itse jään seuraamaan sarjaa koska pidän aina laadukkaista komedioista ja sarjan henkilöt vaikuttavat vielä mielenkiintoisilta.
Kuva kaappauksia:








AniDB Link: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4835

/a/ = tarkoittaa http://www.4chan.org/ olevaa Anime & Manga boardia. 4chan on muutenkin hyva paikka kuluttaa aikaa, sieltä saa meinaa vähän väliä hyvät naurut... ainut asia siellä on se että siellä on vähän väliä "kyseenalaista" juttua, lisäksi siellä liikkuu suurimäärä "kyseenalaisia" henkilöitä. Joten jos päätät vierailla 4chanissa niin suojaa mielesi ja valmistaudu pahimpaan.

Lyhyesti tämän tuottiksen kiinnostavimmat sarjat (sarjat joita seuraan):
Hayate the Combat Butler - ROFL (p)
Tengen Toppa Gurren-Lagann - GAR (p)
Mahou Shoujo Lyrical Nanoha StrikerS- Beamspäm (p)
El Cazador - Guns
Claymore - Cool (p)
Nagasarete Airantou - ROFL (p)
Darker than BLACK - Interesting (p)
Lucky Star - Okei
+ (mitä en ole vielä ehtinyt katsoa mutta aion)
Idol Master Xenoglossia
Sola
Kaze no Stigma

Ei kommentteja: