torstai 12. huhtikuuta 2007

Moar Moar and Moar (spring previews part 3)

Juu kolmas osa kevään anime sarjojen prevuista:

Sola:
Mitäs tässä nyt taas sanoisi... mielenkiintoiselta vaikuttava sarja. Vaikea päätellä millainen sarjasta tulee ensimmäisen jakson perusteella, mutta hyvältä vaikuttaa. Juoni? No poika joka tykkää ottaa taivaasta kuvia tapaa tytön joka nähtävästi voi oleskella auringon valossa. Samalla joky tyyppi on tämän tytön perässä. Sarjasta näyttäisi tulevan jonkinlainen dramaattinen rakkaustarina. Tuomio: Hyvältä näyttää, ei luultavasti ole niiden mieleen jotka pitävät päättömästä toiminnasta, mutta jos pitää Kanonin tapaisista sarjoista niin niille näyttäisi sopivan. Koukussa ollaan ja sarjaa jään seuraaman. Kuvakaappauksia:







AniDB Linkki: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5019

Seto no Hanayome: Voisiko joku alkaa subbaamaan? Kiitos.
Mafia + Mermaids = Instant Win? tai ainakin erittäin viihdyttävä sarja ainakin (mutta kukaan ei vielä siltikkään subbaa sarjaa :( ). Jo kolmas hyvä komedia sarja tässä keväällä (Hayate ja Nagasarete ovat kaksi muuta). Sarja alkaa siitä kun eräs poika meinaa hukkua mereen ja hänet pelastaa merenneito. Ja koska merenneitojen lain mukaan kaikki ulkopuoliset jotka näkevät merenneidon täytyy tappaa, niinpä nämä kaksi päätyvät naimisiin vältyäkseen kohtaloltaan. Mutta merenneidon isä, joka on mafia pomo ei oikein pidä ajatuksesta ja päättää ettei anna tytärtään normaalille ihmiselle. Joten kaaos valmis ja katsojaa kiemurtulee lattialla naurusta milloin mistäkin syystä. Tuomio: Erittäin viihdyttävä romanttinen komedia. Itse jään seuraamaan sarjaa vaikka RAWeja katsomalla (vaikka suurin osa menee toisesta korvasta sisälle ja toisesta ulos), jos kerran niitä subbeja ei ala tulemaan. PS. RAWit inhoavat screencappeja. Kuva kaappauksia:






AniDB linkki: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4821


Lucky Star:

Okei... KyoAnin tuottama sarja, mutta nähtävästi animaattorit ovat päättäneet pitää pientä lomaa, mutta ei haittaa koska tämän tapaisissa sarjoissa animaation ei täydy olla mitään erikoisen hyvää. Sarja perustuu 4koma mangaan joten ei kannata odottaa mitään kovinkaan erikoista juonta. Sarja on siis Slice of Life komedia moe hahmoilla eli ei mitään kovinkaan erikoista. Tuomio: Eli jos sarjat joissa moe hahmot puhuvat joka päiväisistä asioista huumorilla ei kiinnosta niin kannattaa jättää sarja katsomatta, koska muuten saatat tylsistyä. Itse katson sarjaa luultavasti silloin tällöin vaikka välillä se tuntuukin tylsältä, koska siitä silti saa aina silloin tällöin hyvät naurut ja moeee ja dancing animu OP. Kuva kaappauksia:






Lisäksi täytyy sanoa että sarjalla on yksi WTF mainos.... http://www.youtube.com/watch?v=LUvs7ywrzyg

AniDB linkki: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4777

Ei kommentteja: