sunnuntai 1. huhtikuuta 2007

Something out of nothing

Juupa juu... kaiken näköisiä juttuja sitä liikkuukin nyt aprilli päivänä, osa aika selviä ja jotkut hieman vaikeammin erotettavia.
Joskus aika sitten ei riitä millään mihinkään, ainakaan minulla. Viime päivinä olen lukenut War of the Ancients trilogiaa. Niille jotka eivät tiedä sitä niin War of the Ancients trilogia on Blizzard pelitalon Warcraft mailmaan sijoittuva teos. Nämä kirjat kertovat erään aika merkittävän tapahtuman Warcraftin maailmasta, nimittäin Burning Legionin ensimmäisen hyökkäyksen Azerothiin (eli siis noin 10 000 vuotta ennen ensimmäisen pelin tapahtumia). Tapahtumat kumminkin menevät hieman sekaisin kun tähän aikaan ilmestyy muutamia henkilöitä tulevaisuudesta. Kirjat ovat erittäin hyvin kirjoitettuja (mitä niistä nyt olen jo lukenut) ja jokainen joka hiemankin pitää kunnon fantasia "meiningistä" tulisi ne lukea ja tietenkin vielä jos pidät Warcraftin maailmasta niin siinä tapauksessa kirjat ovat pakkolukemisia, koska niissää esiintyy paljon hyvin tunnettuja hahmoja kuten Neltharion myöhemmin Deathwing, Korialstrasz, Illidan, Malfurion, Archimonde, Tyrande, Rhonin.
Näiden kirjojen lisäksi tuli ostettua Nintendo DS:lle Final Fantasy 3, jota on tullut pelailtua. Nämä kaksi asiaa on vienyt paljonkin aikaa ja kun siihen lisätään kaikki muut asiat mitä teen niin aika kuluu aivan liian nopeasti. Kaiken lisäksi Kevään Anime kausi on alkamassa ja niiden joukossa on muutamia lupaavia sarjoja mitä olen ajatellut katsoa. Saatan heittää jonkinlaiset previkat tänne blogilleni mielenkiintoisimmista sarjoista jossain välissä, kyseiset sarjat joista olen kiinnostunut: Hayate the Combat Butler (manga on hyvä, toivottavasti animekin on[prepares for lot of ROFL]), Nanoha StrikerS (lisää Beamspämmiä ja Befriendausta, miksikäs ei XD), Idol Master Xenoglossia (jonkin verran hypetystä joten taidan vilkaista), Claymore (miekkoja, demoneja ja toimintaa, mitäs muuta tarvitaan?), Darker than Black (sarjan kuvaus ja nimi kuulostaa mielenkiintoiselta), Lucky Star (duh... KyoAni tavaraa, joten...), Sola (hmmm... Kanon käsikirjoittajalla on osuutta sarjassa joten voisi vilkaista), Kaze no Stigma (vaikuttaisi oleven ihan mielenkiintoinen sarja).

Random Fact: Perfect Cherry Blossom läpi Easyllä, OU JEA.... pisteet +400 miljoonaa

1 kommentti:

Vipsu kirjoitti...

FF3 tarttis kyllä hommata, mutta ku aikaa menee muuhunki :s