keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Kanon Käännöspatchi viimeinen valmis

Wow, se näyttäisi olevan nyt sitten valmis. Siis KEYn tekemän Kanonin englanninkielen käännöspatchi. Eipä sen enempää siitä sitten, kaikki KEYn teosten tai draaman ystävät siitä vain lukemaan tätä jokseenkin tunnettua teosta, jolla on myös ihan onnistunut animekäännöskin.



Käännöspatchi löytyy täältä.

13 kommenttia:

t kirjoitti...

G-Senjoun toisen chapterin käännöspatchi on vissiin juuri julkaistu.

Pelasin juuri itse kolmannen chapterin loppuun asti. Ihan hyvältä näyttää tähän mennessä. Pitää kuitenkin nyt pitää pientä taukoa kun lähden pois maasta; onneksi tässä eivät chapterit näytä päättyvän kovin jäätäviin cliffhangereihin...

Metdragoid kirjoitti...

Juuh, huomasin kanssa että juuri toi 2 patchi tuli. Täytyypä sekin tuosta uudelleen lukaista. Ja, se kyllä on kun nuo kappaleet ei pahoja cliffhangereita jätä.

PS. jos omistat PS2, niin hanki ja pelaa Ar Tonelico 2 jostain, itse ollut siinä tässä jumissa viikonverran.

t kirjoitti...

Jaa, en omista pleikkaa, mutta muutenkin jostain syystä itselleni on tuo RPG/gameplay -yhdistelmä alkanut vähän maistua puulta, kun aiemmin olen pelannut ties miten paljon SRPG:itä sun muita. Samasta syystä en ole koskaan jaksanut koskea Utawarerumonoon, Ranceen ym.

Toisaalta mulla on muutenkin niin paljon kamaa tällä hetkellä to-play -listalla, että sen tyhjentämiseen voi hyvin mennä loppuvuosi...

Metdragoid kirjoitti...

aha, rance on kyllä ihan addiktiivista tavaraa kyllä että suosittelen kokeilemaan jossain välissä, utaware oli kyllä hieman tylsemmänpuoleinen ja anime antaa sen puolesta tarpeeksi tarinaa. Mutta kyllä itsellänikin on tota to-play listaa niin stanasti että ei mitään rajaa, joskus vaan käy kuitenkin niin että tapahtuu jotain häiriöitä , kun kokeilen aina hieman kaikenlaista niin siinä sitten saattaa jäädä koukkuun. Itse kun vielä olen tällainen rope/srpg fani ainakin vielä, noiden VNien lisäksi.

t kirjoitti...

Jaa, no itse en pelkän pelimekaniikan addiktiivisuutta pidä mitenkään yksiselitteisen positiivisena asiana (tässä olen joku aika sitten juuttunut paria tappelupeliä hakkaamaan hetkeksi, mutta niitäkin sentään voi pelata toisten ihmisten kanssa)... No anyway, syy siihen etten Rancea ole jaksanut on oikeastaan enemmän siinä pelin yleisessä settingissä. Aion kyllä Baldr Skytä testata kunhan kerkeän, vaikka siinäkin se gameplay vähän ehkä häiritsee (onneksi siinä kai voi säätää vaikeustason tosi helpolle)

Metdragoid kirjoitti...

Juu, nuo on kyllä makuasioita kyllä, että pitääkö pelielementtejä huonona vai hyvänä asiana. Ja Baldr Sky nyt ei vaikea ole tai vie liikaa aikaa jos sen vaa pistää helpoimmalle.... ei se vaikeinkaan paljon vaivaa tuota.. eniten siinä tulee vaivaa +65 tasot survival tilassa, perkele että alkaa menemään siin vaiheessa hankalaksi. Ja saisi se dive2 jo tulla... itsellä ainakin tuo baldr sky tulee varmaan ottamaan lempi VNän tittelin, kunhan sen tarina tulee päätökseen ellei sitten ne tee jotain tosi ääliömäisiä mokia, kun siinä hieman on jo vihjailtu erästä loppuratkasua kohden, mitä en todellakaan halua, mutta sen näkee sitten, että millainen siitä tulee.

t kirjoitti...

dive2 27.11.

Metdragoid kirjoitti...

Juu huomasin, hakkasinmelkein f5 kun oli ilmoitus että jotain uutta infoa tulisi 24.7 ja kun gigan sivut menivät alas XD, juu ja jos mietit niin len aika fiilingeissä tässä kun se tulee viel tämän vuoden puolellakin.

t kirjoitti...

G-senjou läpäisty. Aika tiukkaa tavaraa loppua kohden, vaikka vitoschapterin megajuonenkäänne kyllä oli ehkä vähän ~~. Menin tosin pelaamaan sen pääreitin heti ensimmäisenä, eikä nyt oikein enää tee mieli niitä sivureittejä lueskella... no, ehkä sitten joskus jos ei ole mitään muuta tekemistä. Seuraavaksi kun jaksan jotain aloitella voisi ehkä vihdoin sitä Baldr Skyta kokeilla, kun kerta toinen osa on tulossa jo niin pian.

Metdragoid kirjoitti...

No joo, se yksi juonenkäänne oli mitä oli... Mutta omasta mielestäni silti loistava kokonaisuus ja yksi parhaimmista lopuista mitä olen pitkään aikaan nähnyt. Ja juu ne välireitit kannattaa varmaan vetää siinä järjestyksessä kun ne tulee vastaan, kylläne ihan hyvää tavaraa on, mutta ei mitään verrattuna siihen pääreittiin.

Juu ja onneksi toi Baldr Skyn 2 osakin tulee nyt noin nopeasti. Itselläni luultavasti kun se tulee niin Baldr Sky tulee ottamaan lempi VNnän tittelin, se kun on mielestäni vaan niin onnistunut kokonaisuus, ja kun siinä ei ole oikein yhtään asiaa mitä inhoan. Mutta kuinka paljon muut pitää siitä on kyllä maku kysymys. Millaisista tai minkä tyyppisistä VNistä muuten itse pidät eniten?

t kirjoitti...

No, en oikein ole mieltänyt mitään lempigenreä kun en ole kovin monia pelannut. Tosin ei kai se pelkästä määrästä ole kiinni, esimerkiksi animen sarallakin lempisarjani eivät sijoitu mihinkään tiettyyn genreen vaikka olen aika paljon katsonutkin.

Olen tässä pari viime iltaa pelannut Baldr Skytä ja kieltämättä tähän mennessä näyttää todella lupaavalta (olen tosin vasta ensimmäisen reitin kutoschapterissa). Ainoastaan pelimekaniikka ei ole vielä ihan hanskassa, mitä kyllä osasin pelätä jo etukäteen...

Metdragoid kirjoitti...

Juu, ei itsellänikään ole oikein mitään lempigenreä, kun kaikki hyvä menee. Tai no, saatta minuilla olla tuollainen pieni taipumus pitää sci-fi ja fantasia sarjoista enemmän mitä muista. Mitkä muuten on lempi anime sarjasi jos saan kysyä?

Hyvä kun pidät, Rain routen normaali endi on kyllä varmaan dive1 lopuista suosikkini, routejen puolesta Rainin tai Nanohan route on paras, Chinatsun oli jotenkin hieman meh.... Mutta nuo preferenssit on maku kysymyksiä kyllä. Saisi kyllä se Dive2 tulla jo, ei jaksa odottaa että saa pelata Makoton ja Soran routet.

t kirjoitti...

>Mitkä muuten on lempi anime sarjasi jos saan kysyä?

Näin äkkiä mietittynä RahXephon, Haibane Renmei ja Stand Alone Complexin eka kausi. Ei ole kyllä animea enää vähään aikaan oikein tullut katsottua joitain yksittäisiä episodeja lukuunottamatta kun kaikki on jotenkin alkanut tuntua niin samalta. Tällä hetkellä odotan oikeastaan vain Kara no Kyoukai -leffasarjan viimeistä osaa.