maanantai 13. huhtikuuta 2009

Anime kevätkauden prevuja 2009

Taas on se aika keväästä kun alkaa tulla animen pyuolesta uusia sarjoja, joten kirjoittelen tässä muutamia previkoita taas kerran. (ja taas hieman myöhässä... Baldr Sky vaan on syönyt aikaani liikaa... siitä tulee varmaa arvostelukin tässä parin päivän sisässä). Oma mielipiteeni: vaikka onkin kevät kausi niin varsin vähän itseani kiinnostavia sarjoja alkaa.


Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Genret: Toiminta, Komedia, Draama
Tämä ei ole jatkoa alkuperäiselle FMAn animelle, vaan aloittaa täysin alusta, aikeenaan seurata mangan juonta paremmin, koska alkuperäinen anime erosi siitä varsin paljon. Ja ensimmäinen jakso antoi suuren määrän vihjeitä siitä, että nyt seurataan mangaa. Muutenkin tuotantoarvot näyttävät olevan kunnossa, näyttäen erittäin hyvältä.

Tuomio: Pakkokatsoa sarjan faneille, ja erittäin laadukasta katsottavaa uusillekin ihmisille.


Phantom ~Requiem of Phantom~

Genret: Toiminta, Draama
Phantom perustuu Nitro+ tekemään VNnään nimeltä Phantom of Inferno. Tarina kertoo alamaailmassa sijaitsevasta yhdistymästä Infernosta ja näiden kouluttamista salamurhaajista Phantomeista. Tarina alkaa kun pahaa aavistamaton turisti joutuu jotenkin heidän kokeidensa kynsiin ja paljastuukin varsin hyvän potentiaalin omaavaksi henkilöksi. Täten hänestä nähtävästi tulee yksi Infernon phantomeista zwei ja alkaa tekemään heille hommia. Koska kyseessä on Nitro+ teokseen perustava teos niin kyseessä tulee varmasti olemaan jossain määrin ainakin veristä menoa ja ase taisteluita ainakin riittämiin. Kaikkea tätä säestää vielä varsin hyvä animaatio jälkikin. Mikään pahemmin sarjan ensimmäisessä jaksossa ei vaikuttanut olevan vialla.

Tuomio: Toiminnasta ja asetaisteluista pitäville henkilöille.


Sengoku Basara
Genret: Toiminta, What the fuck were they thinking when they made this
Kirjoittanut: Metdragoid

[x] TURN YOUR BRAINS OFF
[x] PUT YA GUNS ON
[x] ENJOY
[x] NORIO FUCKING WAKAMOTO
[x] AWESOME

Tuomio: Kunhan et odota mitään maailmaa suurempaa, niin viihdyttävää tavaraa



Asura Cryin’

Genret: Toiminta, Komedia, Mecha?, Ghost of dead girlfriend
Kirjoittanut: Metdragoid

Asura Cryin’in päähenkilö Tomoharu joutui, joskus lapsuudessaan onnettomuuteen, johon myös hänen silloinen tyttöystävänsäkin varmaan joutui ja kuoli. Nykyään tämä hänen tyttöystävänsä sitten seurailee häntä haamuna, kun Tomo jatkaa normaalia elämäänsä koululaisena. Eräänä päivänä sitten Tomo saa salaperäisen salkun veljeltään, joka matkaa ympäri maailmaa ja tekee tiesmitä salaperäisiä hommia. Salkku sattuu olemaan myös varsin kuumaa tavaraa tietyissä piireissä, ja ikään kuin Tomo joutuu näiden tapahtumien ristituleen… yada yada yada, ja loput arvaattekin varmaan, kunhan sanon, että mitään odotetusta poikkeavaa ei tapahdukaan. Vaikka sarja ei omaperäisyydellään yllätäkään on se varsin hyvin toteutettu ja sen tuotanto arvot vaikuttaisivat olevan myös kohdallaan. Ja mainitsinko jo, että sarjassa on kuolleen tyttöystävän haamu?

Ja jos mietitte, niin kuolleiden tyttöystävien haamut ovat yksi minun fetisseistäni, ja jota näkee liian vähän missään medioissa.

Tuomio: Ei maailmaa mullistava, mutta ihan viihdyttävä, jos ei parempaa katsottavaa

Ei kommentteja: