maanantai 18. tammikuuta 2010

Anime Talvikauden 2010 prevuja

Laiska < Laiskempi < Minä. Hieman laiskasti tullut tännekkin kirjoiteltua, pitäisi tässä muutamia arvostelujakin kirjoittaa, mutta ei ole vain jaksanut kirjoittaa mitään. Joten tämä perinteinen previkka hommelikin menee hieman laiskasti tässä, kuvakaappaukset tulee tai ei tule.

Durarara!
Genret: Vähän sitä sun tätä siellä sun täällä

Tarina läjästä erilaisia ihmisia olivat he sitten normaaleita tai eriskummallisia ja siite miten he "törmäillevät" toisiinsa nykypäivän Japanissa. Ihan hyvältä vaikuttava sarja Baccanon tekijöiltä.

Katsottavuus: +++++


Ladies vs Butlers:
Genret: Fanservice, Fanservice, Fancervice, Komedia, Drills

Mitä tästäkään paljoa voisi sanoa muuta kuin että fanipalvelua ja paljon. Mitään syvällista juonta ei kannata odottaa. Mutta silmille ruokaa ja onnistuuhan se saamaan ihan hyvin nauramaan.

Katsottavuus: +++


Baka to Test to Shokanju
Genret: Komedia, Idiootit

Koulu missä tentti tulokset määrää mihin luokkaan kuulut, paremmat numerot nii sitä paremmissa luokassa opsikellaan. Tietenkiin keskittyy niihin idiootteihin ketkä ssaivat paskimmat numerot. Lisäksi koepisteiden mukaan voi kutsua chibi avatarin taistelemaan omalle puolellaan ja sitten yritretään valloittaa toisia luokkia.... WAT? Juonessa nyt ei ole paljoakaan mitään järkeä mutta komediaan se menee ja ainakin repeiltyä tulee paljon.

Katsottavuus: +++++


Ookami Kakushi
Genret: Mysteeri, Draama

Geneerinen päähenkilö muuttaa uuteen kaupunkiin asumaan ja törmää siellä geneeriseen genki tyttöön ja niin eespäin. Kaupunki myös jakautunut kahtia joen takia, vanhaan ja uuteen puoleen ja jotain kansan tarujakin nähtävästi liikkuu ympäriinsä. Muuten vaikuttaisi olevan hyvä ellei kahta päähenkilöä jotka ainakin minua hankasivat aivan liikaa väärään suuntaan. Animaatio kyllä sopivan tasokasta.

Katsottavuus: ++

Ei kommentteja: