lauantai 10. lokakuuta 2009

Anime syyskauden prevuja 2009:

On taas se aika kun animen puolella alkaa syyskauden sarjat ja taas heitän näitä previkoitani täällä, tai no enemmänkin parinlauseiden kommentteja kuin previkoita…. Mutta hyvältä tämä kausi kyllä vaikuttaa, paljon katsomisen arvoisia sarjoja vaikuttaisi olevan ja vähän kaikista eri genreistä.


Asuran Cryin’ 2

Genre: Toiminta, Komedia, Koulu, Misao
Asura Cryinikin sitten sai sitten 2 kaudenkin, no jäi se juoni aika pahasti 1 kaudessa kesken. 2 kausi myös jatkaa siitä mihin 1 kausi jäi joten lisää keskitasoista animaatiota, perinteistä koulusekoilua kliseineen, ihan hyvän näköisiä pseudo-mechoja, maailmanlopun ympärille sijoittuva juoni ja Misao (ghost girlfriends = win) . Noista 3 jälkimmäistä omat syyni katsoa tätä tasapaksua sarjaa, suositeltavaa katsottavaa ensimmäisen kauden ystäville, sekä niille keiltä paremmat katsottavat ovat loppuneet ja eivät odota mitään liikoja.
Katsottavuus: +++


Darker than Black: Ryuusei no Gemini (AKA: DtB2)
Genre: Toiminta, salaliitto, Chinese electric batman
Tämä tummanpuhuva toiminta sarja tekee paluun. Kuten ykköskaudessakin niin DtBn 2 kausi jatkaa samanlaisissa tunnelmissa, vaikkakin uusilla hahmoilla. ensimmäisen kauden katsominen ei vaikuttaisi olevan kuitenkaan pakollista katsoa kun suuria juoni kytköksiä ei näytä olevan (tietenkin muutama vanha hahmo näkyy kyllä). Tuotanto arvotkin vaikuttaisivat olevan taaskin hyvissä malleissa, joten tästäkin varmaan laadukasta. Tummanpuhuvien toiminta sarjojen ystäville (vaikka päähenkilö vaikuttaisi olevan joillekin liian nuori, mutta saapa nähdä miten käy).
Katsottavuus: +++++


Seitokai no Ichizon: Hekiyou Gakuen Seitokai Gijiroku
Genre: komedia, parodia, moe, yllättäjä, kohti harem loppua

Referencing
Only Moe
One Room
FINAL DESTINATION

Yllättävän hauska sarja, referenssi/parodia komedioiden ystäville, myös vaarallisen moe

Katsottavuus:
++++Nyan Koi!

Genre: Komedia, Romanssi, Kissa

THE CAT JUST SPOKE, tarina pojasta, joka on kasvatettu kissoista pitävässä kodissa, mutta on kuitenkin niille allerginen. Ja kaiken kukkuraksi hän onnistuu saamaan niskoilleen kissa kirouksen (sekä ymmärryksen kissojen kieltä kohtaan). yare yare ja niin edespäin poistamaan kiroista auttamalla kissoja. Hyvillä tuotanto arvoilla toteutettu komedia, hyvältä vaikuttaa. Komediallisten romanssien ystäville.
Katsottavuus: ++++


Sora no Otoshimono
Genre: Komedia, Ecchi, Romanssi, Drama, Toiminta, Ikaros

Varsin perinteisesti alkava tarina kun taivaalta tipahtaa palvelus enkeli (NOT) pervon koulupojan huostaan. Josta sitten seuraa kaikenlaista sekoilua. Sarja vaihtelee komedian ja fanipalvelun sekä hieman dramaattisemman ja vakavampien asioiden kesken (vaikka tämä onkin vähemmistössä). Kaikkea tätä vielä hyvillä tuotanto arvoilla ja hyvillä hahmoilla (joista ainakin 3 kuuluu omiin lempi tyyli stereotypioihin). Ihmisille jotka haluavat vähän kaikkea sarjoiltaan.
Katsottavuus: +++++


11eyes
Genre: Toiminta, Romanssi, Mysteeri, Drama, Pantyshot

Saman nimiseen sekä jossain määrin suosittuun VNään perustuva anime, hieman epäilyttää tuo pituus kun alkuperäisteos on suhtpitkä kuulemma, toivottavasti tästä ei tule seuraavaa Chaos;Headia tai tsukihimeä. Vaikka juonessa onkin muutamia varsin mielenkiintoisia elementtejä, mutta osa hahmojen suhteista on varsin perustavaraa + jostain syystä silmiin pistäviä pantyshotteja. Tuotantoarvotkaan eivät ole kovinkaan korkealla vaan perustavaraa, ja ainoastaan jatko kertaa mitä sarjasta tulee. Perinteisten shounen toiminta sarjojen ystäville pienillä mysteereillä.
Katsottavuus: +++


Inuyash---… JA VITUT TÄHÄN PASKAAN EN KOSKE ENÄÄ


On sitten muitakin sarjoja jotka ovat katsomisen arvoisia, mutta en itse ainakaan niistä tässä ala mitään mainitsemaan kun tässä on jo tarpeeksi.

Ei kommentteja: