sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Anime Talvikauden prevuja 2009:

Akikan:
Genret: Komedia, Romanssi, Koulu

Ulkoisesti Akikan vaikuttaa varsin tavalliselta kouluun sijoittuvalta pienen budjetin omaavalta haaremi koulu sekoilulta, jossa on absurdi idea. Mistä ikinä mahtoi tulla idea juomatölkeistä jotka muuttuvat tytöiksi niistä juotaessa? Vaikka akikan onkin varsin tavanomainen, onnistuu se olemaan varsin viihdyttävä, koska suurimmalla osasta hahmoista ei näyttäisi kaikki olevan täysin kunnossa pääkopassaan ja päähenkilöllä on kerrankin hieman munaa eikä ole täysnyhverö, kuten suurimmalla osalla tämän tyyppisten sarjojen päähenkilöillä on tapana olla. Ja vaikka animaatio jälki sarjassa ei ole mitään palkintoja ansaitsevaa ajaa se asiansa, lisäksi ääninäyttelijät onnistuvat tekemään mainiotakin työtä.

Tuomio: Positiivinen yllätys




Maria Holic:
Genret: Komedia, Romanssi, Koulu, Shoujo-ai?, Traps?

Ota poikafobiainen tyttö ja lähetä hänet pelkästään tytöille tarkoitettuun kouluun… Ja kun tyttö vielä haluaa löytää sen oikean ja löytää hänet… Okei ei vielä mitään uutta… Mutta sitten kyseinen tyttö paljastuukin pojaksi ja vielä varsin pahansuovaksi sellaiseksi, josta sitten alkaa kaiken näköistä sekoilua. Tällaisesta tilanteesta saattaa kehkeytyä jotain tai sitten ei, mutta huumori oli kyllä menevää ja sarja vaikuttaa kaikin puolin katsottavalta, mutta ei mitenkään erikoiselta. Äänimaailma ja animaatio tasokin oli laadukasta.

Tuomio: katsomis kelpoinen



Slayers Evolution-R
Genret: Fantasia, Komedia, Toiminta
Osa 2 Slayers revolutien projektista eli toinen puolisko Slayers Revolutionista.

Slayers Evolution-R jatkuu siitä mihin Revolution jäi, on myös suositeltavaa tuntea aikaisemmat teokset ennen kuin alkaa katsomaan Evolution-R:ää, koska jo ensimmäisessä jaksossa oli referenssejä edellisiin sarjoihin ja osat vitsit saattaa jäädä pimeän peittoon. Evolution-R jatkaa tuttua slayers linjaa kaikin puolin ja kunhan pokotaan ei keskity liikaa tällä kertaa niin sarjan luulisin tulevan olevan viihdyttävää slayers menoa. Ekan jakson Dragon Slave? Check. Linan yli reagointia? Check. Gourry hukassa ja Zel liian vakava? check. Vakava ja Komediallinen? check. Juu, kyllä se slayers näyttäisi olevan.

Tuomio: Dragon Slave (Ohohoohhohohohohoooo~)[Jos ei Slayers ole ennen napannut, niin ei se luultavasti nappaa nytkään. Ja uusien tulokkaiden kannattaa tutustua aikaisempiin teoksiin ennen tätä, mutta Slayers faneille pakkokatsoa, mutta jos vain kaipaa jotain hyvää fantasia sarjaa ja ei pelkää, että on nimien puolesta hukassa, niin siihenkin Evolution-R kelpaa]

Ei kommentteja: